#Custombodyworks Juhász Péter

Édesburgonyás kurkumás lecsó
Tombol a tavasz, hamarosan kezdődik a lecsószezon ismét! Nem tudom ki hogy van vele, ha lecsó, akkor nekem jöhet bármilyen formában, korábban már készítettem Rattatouille-t, francia lecsót is. Reggelire is gyakran eszem, tükörtojással, fetta sajttal…
Tovább
A méregtelenítő kúrák veszélyei
A manapság oly népszerű méregtelenítő kúrák sikere abban rejlik, hogy általában egy egyszerű, megvásárolható lé-, porféleséggel olyan ígérettel kecsegtetnek, hogy pár nap/hét alatt könnyedén megszabadulhatsz a szervezetedben felhalmozódott…
Tovább
Miért érdemes hüvelyeseket fogyasztani?
A hüvelyesek fajtái nagyon sokfélék, szerteágazóak, több mint 13 000 féle hüvelyes létezik. A következő cikkben ezek fajtáit és jótékony hatásait mutatja be áprilisi bloggerünk, Juhász Peti.
Tovább
Fehérbabos zöld chili
Minap az instát böngészve találtam egy zöldséges chili receptválogatást. Rögtön ihletet is kaptam, hogy készítsek valami extrát! Hát ez lett belőle! Szuper zöld, szuper ízes, szuper finom és jó csípős! :) És egyébként kifejezetten könnyű étel lett,…
Tovább
Sok zöldséges Paella garnélával
Mikor annak idején Valenciában jártam, természetesen kipróbáltam milyen az autentikus katalán paella, azóta hatalmas kedvencem az az ízvilág. Úgy gondoltam, hogy elkészítem a saját változatomat, jóval diétásabb és zöldségekben gazdagabb kivitelben.…
Tovább
Tavaszi zöldségek jótékony hatásai
A tavasz közeledtével megtelnek a boltok, piacok szebbnél szebb friss zöldségekkel. Az aki kicsit is foglalkozik az egészséges táplálkozással tisztában van vele, hogy érdemes napi szinten legalább 500 g friss zöldséget gyümölcsöt fogyasztani, ha…
Tovább