Sültkrumpli
Egyik kedvenc köretünk a sültkrumpli, amely a legjobban illik szinte minden húsételhez, de önmagában is megállja a helyét. A tökéletes receptet nem csak az alapanyagok, hanem az elkészítése is meghatározza! Előfőzött burgonyából a sültkrumpli belseje szaftos, a külseje aranybarna és ropogós lesz.
Hozzávalók
főre:
Elkészítés
-
A burgonyákat alaposan tisztítsuk meg és hámozatlanul vágjuk fel nagyobb cikkekre.
-
Tegyük őket egy kivajazott tepsibe és szórjuk meg ízlés szerint a Horváth Rozi Sültkrumpli fűszersóval.
-
Kevés vizet öntünk alá, majd alufóliával lefedett tepsiben, 190 fokra előmelegített sütőben, néhányszor átforgatva 25 percig sütjük. Fólia nélkül további 20 perc alatt ropogósra sütjük.