Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Csirkemell zengővárkonyi módra

45-60 perc Nehézségi szint: Középhaladóknak

A klasszikus Cordon Bleu egy különleges változata, amely egy apró baranyai falucskáról kapta a nevét.

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A krémfehérsajtot öntsük egy tálba, reszeljük bele a sajtot, és adjuk hozzá a finomra vágott főtt füstölt sonkát.

  2. Ízesítsük petrezselyemmel, borssal, majd dolgozzuk össze annyira, hogy a sonka és a reszelt sajt ne törjön össze túlságosan.

  3. A hússzeleteket megsózzuk, tegyünk rá egy-egy kanálnyi masszát.

  4. Óvatosan tekerjük fel, és tűzzük össze hústűvel.

  5. Hagyományos módon, vastagon panírozzuk, és forró olajban kisütjük.