Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Vértesi rablónyárs

60-90 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Tudj meg többet a kertipartik legnépszerűbb ételéről, a rablónyársról!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A húst tisztítsuk meg vágjuk nagyobb kockákra, szórjuk be alaposan a fűszersóval.

  2. A cukkinit és a padlizsánt mossuk meg és vágjuk ugyanakkora kockákra, mint a húst.

  3. A szalonnát fél centi vastag szeletekre vágjuk, majd akkora darabokra, mint a hús. A hagymát tisztítsuk meg és vágjuk négy darabra.

  4. Nyársakra vagy nyárstűkre szúrjuk fel a darabokat. A sorrend és a nyárs hossza tetszőleges, de az eleje és a vég egy-egy darab hagyma legyen.

  5. Faszénparázs felett süssük meg.