Vegyes savanyított zöldségek
Színes, friss és ropogós, igazi nyári csemege! Remek kiegészítő köret főételekhez, grillezett húsokhoz vagy csak magában csipegetni! Kitűnően illik szendvicsekhez, sajttálakhoz vagy a kerti parti hidegtálára.
					Hozzávalók 
					 főre:
				
					Elkészítés
- 
														A sárgarépát meghámozzuk, alaposan megmossuk, megszárítjuk és kisebb darabokra vágjuk. 
- 
														A pagodát rózsáira szedjük, átmossuk, megszárítjuk, majd a répával együtt kitisztított, steril üvegekbe töltjük, minél szorosabban. 
- 
														A vizet, a cukrot, az ecetet és a tartósítót 2 percig forraljuk, majd a zöldségekre öntjük. 
- 
														Még forrón lezárjuk az üvegeket, fejre fordítjuk, és így hagyjuk kihűlni. 
- 
														A zöldségeket legalább egy hétig érleljük fogyasztás előtt. 

 
        
    