Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Töltött pikáns gombafejek

60-90 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

A gombafejek bármivel tölthetők: miért ne próbálnánk ki egy kicsit pikáns, húsos verzióban?

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, tönkjüket kitörjük. (A barna csiperkének nem kell lehúzni a bőrét.)

  2. A darált húsra ráütjük a tojást, ízlés szerint ízesítjük grillbors fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, szükség szerint sóval.

  3. A gombafejeket felfordítjuk, a belsejét vastagon megtöltjük a fűszeres hússal, ráterítünk egy szelet sajtot.

  4. Rácsos tepsire helyezzük, előmelegített 180 fokos sütőben készre sütjük.