Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Sültkrumpli

45-60 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Egyik kedvenc köretünk a sültkrumpli, amely a legjobban illik szinte minden húsételhez, de önmagában is megállja a helyét. A tökéletes receptet nem csak az alapanyagok, hanem az elkészítése is meghatározza! Előfőzött burgonyából a sültkrumpli belseje szaftos, a külseje aranybarna és ropogós lesz.

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A burgonyákat alaposan tisztítsuk meg és hámozatlanul vágjuk fel nagyobb cikkekre.

  2. Tegyük őket egy kivajazott tepsibe és szórjuk meg ízlés szerint a Horváth Rozi Sültkrumpli fűszersóval.

  3. Kevés vizet öntünk alá, majd alufóliával lefedett tepsiben, 190 fokra előmelegített sütőben, néhányszor átforgatva 25 percig sütjük. Fólia nélkül további 20 perc alatt ropogósra sütjük.