Sült tarja répasalátával
Kipróbálnád, hogy milyen, amikor nem a só dominál, hanem valóban a fűszerek ízét érzed? 
Mutatunk egy akár só nélkül is elkészíthető receptet, ahol igazán a fűszerek kerülnek a középpontba: Sült tarja répasalátával.
Tipp: sütéskor adjunk a hús mellé hagymát, fokhagymát vagy kápiapaprikát.
Elkészítés
- 
														A tarját bedörzsöljük 2 evőkanál olajjal és a fűszerkeverékkel és grillrácson vagy 180 fokos sütőben szaftosra sütjük. Sütés után fóliázzuk le a húst 10-15 percre. 
- 
														A répát megtisztítjuk és zöldséghámozóval hosszú, vékony szalagokat vágjunk le belőle, majd keverjük össze a felszeletelt cukorborsóval és a zöldsalátával. 
- 
														Egy kis üvegben rázzuk össze az olajat, citromlevet és mézet, forgassuk össze a salátával és adjuk a grillezett hús mellé. 

 
        
    