Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Sült tarja répasalátával

45-60 perc Nehézségi szint: Középhaladóknak

Kipróbálnád, hogy milyen, amikor nem a só dominál, hanem valóban a fűszerek ízét érzed?
Mutatunk egy akár só nélkül is elkészíthető receptet, ahol igazán a fűszerek kerülnek a középpontba: Sült tarja répasalátával.
Tipp: sütéskor adjunk a hús mellé hagymát, fokhagymát vagy kápiapaprikát.

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A tarját bedörzsöljük 2 olajjal és a fűszerkeverékkel és grillrácson vagy 180 fokos sütőben szaftosra sütjük. Sütés után fóliázzuk le a húst 10-15 percre.

  2. A répát megtisztítjuk és zöldséghámozóval hosszú, vékony szalagokat vágjunk le belőle, majd keverjük össze a felszeletelt cukorborsóval és a zöldsalátával.

  3. Egy kis üvegben rázzuk össze az olajat, citromlevet és mézet, forgassuk össze a salátával és adjuk a grillezett hús mellé.