Sült császárhús fűszeres burgonyaágyon

Sült császárhús fűszeres burgonyaágyon

Leírás:

Elkészítés:

  1. A burgonyát meghámozzuk, és hosszúcikkelyekre vágjuk. Egy tepsit vagy tűzálló tálat kevés zsiradékkal kikenünk és ráterítjük a burgonyát. Megszórjuk a sültkrumpli fűszersóval.

  2. A császárhúst 0,5-1 cm vastag szeletekre vágjuk, és ráfektetjük a burgonyára.

  3. 180 fokos sütőben grill/lékkeverés mellett sütjük, a zsír bevonja és ízesíti a burgonyát, amíg a császárhús szép pirosra sül. Ekkor megfordítjuk a szeleteket és a másik oldalát is megsütjük.

  4. Kóstoljuk meg a burgonyát, ha nem puhult meg eléggé, kapcsoljuk ki a grillt, és vegyük vissza a hőmérsékletet 140 fokra. Süssük addig, amíg meg nem puhul.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

Kapcsolódó receptek

Tepsis sült krumpli fokhagymával és snidlinggel