Pikáns tengergyümölcsei-leves

Pikáns tengergyümölcsei-leves

Leírás:

A sok ünnepi nehéz étel között ez a leves üdítő különlegesség.

Elkészítés:

  1. A két leveskockát kb. 1 liter vízben felforraljuk. Ha a hal és a tenger gyümölcsei mélyhűtött, szobahőmérsékleten felengedjük. A halat csíkokra vágjuk, és a tenger gyümölcseivel együtt a forrásban lévő levesbe tesszük, majd ismét felforraljuk.

  2. Utána a megmosott, összeaprított citromfűvel, a megtisztított csíkokra vágott gyömbérrel, a karikákra vágott chilipaprikával, az összevágott bazsalikommal, a cukorral, a halmártással és a citromlével ízesítjük, majd pár percig forraljuk.

  3. Rizses tálkában tálaljuk, szója- és chilimártást külön kínálunk hozz

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

Kapcsolódó receptek

Sült tarja répasalátával

Sült zöldségek kecskesajttal