Paradicsomos pulykanyárs
A hagyományos saslik receptje egy kis csavarral!
Elkészítés
- 
														
Az apró koktélparadicsomokat megmossuk.
 - 
														
A pulykamellet megtisztítjuk, és olyan széles 3-4cm széles csíkokra vágjuk.
 - 
														
Leterítünk egy szelet pulykamellet. Megszórjuk a fűszersóval. ráterítünk egy szelet bacon szalonnát.
 - 
														
A nyársra felszúrjuk a szalonnával borított húscsík szélét. Csak annyira toljuk le a nyárson, hogy utána rá tudjunk húzni egy paradicsomot.
 - 
														
Ezután a szalonnás húscsíkkal kerüljük meg a paradicsomot, és szúrjuk újra a nyársra. Jöhet az újabb paradicsom, majd újra a hús. Ezt ismételgessük addig, amíg a húscsík végére érünk. Ha szépen dolgoztunk a nyársunkon kígyóként tekereg a paradicsomokat kerülgető hús. Majd jöhetnek a következő nyársak.
 - 
														
Forró grill-rácson vagy grill-lapon süssük meg.
 

        
    