Paradicsomos pulykanyárs
A hagyományos saslik receptje egy kis csavarral!
Elkészítés
- 
														Az apró koktélparadicsomokat megmossuk. 
- 
														A pulykamellet megtisztítjuk, és olyan széles 3-4cm széles csíkokra vágjuk. 
- 
														Leterítünk egy szelet pulykamellet. Megszórjuk a fűszersóval. ráterítünk egy szelet bacon szalonnát. 
- 
														A nyársra felszúrjuk a szalonnával borított húscsík szélét. Csak annyira toljuk le a nyárson, hogy utána rá tudjunk húzni egy paradicsomot. 
- 
														Ezután a szalonnás húscsíkkal kerüljük meg a paradicsomot, és szúrjuk újra a nyársra. Jöhet az újabb paradicsom, majd újra a hús. Ezt ismételgessük addig, amíg a húscsík végére érünk. Ha szépen dolgoztunk a nyársunkon kígyóként tekereg a paradicsomokat kerülgető hús. Majd jöhetnek a következő nyársak. 
- 
														Forró grill-rácson vagy grill-lapon süssük meg. 

 
        
    