Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Olasz sajttal töltött húsgombócok

45-60 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Az olaszok egyik méltán híres étele a paradicsomos húsgombóc. Próbáld ki sajttal töltve!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A húst ledarálom, hozzáadom az oregánót, a kakukkfüvet, a lime lereszelt héját, sózom, borsozom, belekeverem a zsemlemorzsát. Alaposan összedolgozom.

  2. A tenyeremben kilapítok egy adag húsmasszát, közepére teszek egy lecsöpögtetett mozzarella golyót, ráhajtogatom a masszát, és szép labdává formálom. Ügyeljünk arra, hogy a sajtot mindenhol egyenletesen elfedje a hús, különben sütés közben kifolyik.

  3. Olajban vagy grillen kisütöm.