Olasz sajttal töltött húsgombócok

Olasz sajttal töltött húsgombócok

Leírás:

Az olaszok egyik méltán híres étele a paradicsomos húsgombóc. Próbáld ki sajttal töltve!

Elkészítés:

  1. A húst ledarálom, hozzáadom az oregánót, a kakukkfüvet, a lime lereszelt héját, sózom, borsozom, belekeverem a zsemlemorzsát. Alaposan összedolgozom.

  2. A tenyeremben kilapítok egy adag húsmasszát, közepére teszek egy lecsöpögtetett mozzarella golyót, ráhajtogatom a masszát, és szép labdává formálom. Ügyeljünk arra, hogy a sajtot mindenhol egyenletesen elfedje a hús, különben sütés közben kifolyik.

  3. Olajban vagy grillen kisütöm.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

Kapcsolódó receptek

Tepsis sült krumpli fokhagymával és snidlinggel