Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Magyaros párolt pulykamáj

30-45 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Ha valami igazán magyaros és igazán különleges receptet keresel, próbáld ki ezt!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A májat alaposan megtisztítjuk és részeire vágjuk. Minden oldalát megszórjuk fokhagymabors fűszerkeverékkel és majoránnával.

  2. Serpenyőben kevés zsiradékra fektetjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, a végén pirítsunk rá keveset.

  3. A többi hozzávalóból lecsót készítünk.

  4. A rizst megpároljuk.

  5. Halmozzuk fel a tányéron a rizst, közepére készítsünk egy mélyedést, és töltsük fel lecsóval. A tetejére fektessünk rá néhány májdarabot, finoman sózzuk meg, és locsoljuk meg a szafttal.