Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Kecskesajtos omlett

20-30 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

A rántotta, vagy omlett olyan rendkívül egyszerű étel, amely nem csak tápláló, hanem egészséges és persze finom is. Jelentős fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás. Szénhidrát tartalma alacsony, így diétázók is fogyaszthatják. Ha kipróbálnál egy kicsit pikánsabb változatot, ne hagyd ki kecskesajtos receptünket!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A tojásokat egy keverőtálba törjük, hozzáadjuk a fűszereket és villával selymesre keverjük. Közben egy serpenyőben felhevítjük az olajat, az újhagymát vékony karikákra vágjuk.

  2. A forró olajra öntjük a kikevert tojásokat és hagyjuk félig megszilárdulni, kevergetés és mozgatás nélkül.

  3. Ekkor rámorzsoljuk a kecskesajtot, megszórjuk az újhagymával, majd egy spatula vagy kenőkés segítségével félbehajtjuk az omlettet.

  4. Forrón tálaljuk, a tetejét kecskesajttal díszítjük.