Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Gombás-hagymás sertéstarja

30-45 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Hétvégén meglátogatnak a távoli rokonok, jönnek az unokák vagy éppen rég nem látott barátokat látsz vendégül?
Várd őket egy hihetetlenül finom és hihetetlenül húsos főétellel, a gombás-hagymás sertéstarjával!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A hagymát félbevágjuk és vastagon felkarikázzuk.

  2. A gombát átválogatjuk: az apróbbat egészben hagyjuk, a nagyobbakat félbe, esetleg negyedbe vágjuk.

  3. A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk. Mindkét oldalát alaposan megszórjuk a fűszeres tarja fűszersóval, és 15 percre állni hagyjuk.

  4. Egy serpenyőbe zsiradékot teszünk, és a hús mindkét oldalát csaknem készre sütjük. Ekkor hozzáadjuk a hagymát és a gombát, és együtt készre pirítjuk.