Gombás-hagymás sertéstarja
Hétvégén meglátogatnak a távoli rokonok, jönnek az unokák vagy éppen rég nem látott barátokat látsz vendégül?
Várd őket egy hihetetlenül finom és hihetetlenül húsos főétellel, a gombás-hagymás sertéstarjával!
Hozzávalók
főre:
Elkészítés
-
A hagymát félbevágjuk és vastagon felkarikázzuk.
-
A gombát átválogatjuk: az apróbbat egészben hagyjuk, a nagyobbakat félbe, esetleg negyedbe vágjuk.
-
A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk. Mindkét oldalát alaposan megszórjuk a fűszeres tarja fűszersóval, és 15 percre állni hagyjuk.
-
Egy serpenyőbe zsiradékot teszünk, és a hús mindkét oldalát csaknem készre sütjük. Ekkor hozzáadjuk a hagymát és a gombát, és együtt készre pirítjuk.