Gombás-hagymás sertéstarja

Gombás-hagymás sertéstarja

Leírás:

Hétvégén meglátogatnak a távoli rokonok, jönnek az unokák vagy éppen rég nem látott barátokat látsz vendégül? Várd őket egy hihetetlenül finom és hihetetlenül húsos főétellel, a gombás-hagymás sertéstarjával!

Elkészítés:

  1. A hagymát félbevágjuk és vastagon felkarikázzuk.

  2. A gombát átválogatjuk: az apróbbat egészben hagyjuk, a nagyobbakat félbe, esetleg negyedbe vágjuk.

  3. A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk. Mindkét oldalát alaposan megszórjuk a fűszeres tarja fűszersóval, és 15 percre állni hagyjuk.

  4. Egy serpenyőbe zsiradékot teszünk, és a hús mindkét oldalát csaknem készre sütjük. Ekkor hozzáadjuk a hagymát és a gombát, és együtt készre pirítjuk.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

Kapcsolódó receptek

Tepsis sült krumpli fokhagymával és snidlinggel