Fűszeres pulykasaslik grillzöldségekkel
Grillezésnél gyakran választunk valamilyen száraz húst, mert az gyorsan elkészül. Azonban ebben a még nagyobb praktikumot vettem figyelembe, hogy egyszerre készüljön el a hús, illetve a hozzá tartozó köret. Jelen esetben tehát saslikokat készítettem, pulykamellből, ami az egyik legjobb fehérjeforrás, illetve idényzöldségekkel párosítottam. Mindenki személyre szabhatja, hogy éppen milyen párosítást készít magának, így a grillpartit is színesebbé tehetjük!
Elkészítés
-
A pulykamellet 3x3 cm-es kockákra vágjuk és egy tálba tesszük.
-
A rablóhús fűszersóval beszórjuk és összeforgatjuk őket. Állni hagyjuk, míg a zöldségeket feldaraboljuk és a sajtot kiporciózzuk.
-
A rablóhús fűszersóval beszórjuk és összeforgatjuk őket. Állni hagyjuk, míg a zöldségeket feldaraboljuk és a sajtot kiporciózzuk.
-
Különböző zöldsalátákkal és friss kenyérrel tálaljuk.