Egzotikus uborkaital
Bár első ránézésre kicsit furcsa összetételű ez a vitamindús üdítő, de biztosan mindenki kedvence lesz.
Hozzávalók
főre:
Elkészítés
-
Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, és a magjait kikaparjuk, majd nagy kockákra vágjuk.
-
A kivi héját vékonyan levágjuk, és négy szép szeletet levágunk belőle, ezt a díszítéshez félreteszszük, majd a többit nagy kockákra daraboljuk.
-
A tárkonyt megmossuk, minden szár hegyén hagyunk néhány levelet a díszí- téshez, a többit letépkedjük, és apróra vágjuk.
-
Turmixgépben az uborkát a kivivel, a tárkonnyal, a narancs- és citromlével, a mézzel és a sóval jól összekeverjük. Az italt poharakba töltjük, a kiviszeletekkel és a tárkonylevelekkel díszítjük, majd frissen kínáljuk.