Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Cukkinitartár

10-20 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Forró nyári napokon igazán kellemes uzsonna vagy előétel lehet, egy pohár üdítőt vagy jeges teát kínálhatunk még hozzá.

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A cukkinit megmossuk, szárazra töröljük, és kis kockákra vágjuk. A tejet a majonézzel összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük.

  2. A tojást sós vízben keményre főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A kapribogyót lecsepegtetjük.

  3. A paradicsomot 1 percre forró vízbe mártjuk, a héját lehúzzuk, és szintén kis kockákra daraboljuk. A hagymát megtisztítjuk, a petrezselyemmel együtt megmossuk, és mindkettőt nagyon finomra aprítjuk.

  4. Az előkészített cukkínit egy tálalótál közepére halmozzuk. Kis halmokban a többi hozzávalót köré rakjuk. A tatárbifsztekhez hasonlóan mindenki saját ízlése szerint összekeverheti. Magos kenyérrel és vajjal kínáljuk.