Citromos csirke

Citromos csirke

Leírás:

Valami egyszerűre, de nagyszerűre vágysz? A citrombors frissessége jól illik a sült halakhoz, a grillezett zöldségekhez, vagy akár szárnyasokhoz is. Próbáld ki citromos csikre receptünket, mely tökéletes ebéd és könnyed vacsora lehet a hét bármely napján!

Elkészítés:

  1. A csirkemellett éles késsel vékony, egy centis szeletekre vágjuk. A lisztet, sót és citromborsot egy tálban összekeverjük, ebben forgatjuk meg a hússzeleteket.

  2. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat, majd hirtelen kisütjük a csirkemellet - oldalanként 3-4 perc szükséges magas lángon.

  3. Ezután kivesszük a serpenyőből, majd egy citrom kifacsart levét öntjük a megmaradt olajra.

  4. Alaposan elkeverjük, hogy a pörzsanyagok feloldódjanak, majd megforgatjuk benne a kisütött csirkemelleket.

  5. . Forrón, ropogós kenyérrel tálaljuk.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

Kapcsolódó receptek

Tepsis sült krumpli fokhagymával és snidlinggel