Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Camembert-krémes sonkatekercs

30-45 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Bemutatjuk a tökéletes hidegtál főszereplőjét: a Camembert-krémes sonkatekercset!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A sajtot vágjuk darabokra, és tegyük egy késes mixerbe.

  2. Adjuk hozzá a vajat, a túrót és a tejfölt. Keverjünk habosra.

  3. Fűszerezzük borssal, oregánóval, picit színezzük meg sáfrányos szeklicével. Ha túl kemény, egy kis tejfölt adjunk hozzá. Töltsük habzsákba.

  4. Terítsünk le egy szelet gépsonkát. A rövidebb oldalára nyomjunk a habzsákból egy egyenletes csíkot, majd tekerjük fel a gépsonkát.

  5. Helyezzük el egy tálon, a végén a maradék krémből nyomjunk rózsát a két végére, és díszítésnek a közepére.