Borsos marhatatár
Van egy tippünk, ha pirítósra kenhető finomságot szeretnél! Próbáld ki borsos marhatatár receptünket, ami nem csak egy gyors előétel, hanem szuper vendégváró is!
Elkészítés
-
Először a marinádot készítjük el: a borsot késsel durvára aprítjuk vagy mozsárban összetörjük.
-
Az olívaolajat, az ecetet, a sót, a feketeborsot és a mustárt habverővel (vagy egy magas falú műanyag pohárban botmixerrel) selymesre keverünk.
-
A húst éles késsel felcsíkozzuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk, majd ezt is durvára aprítjuk és egy külön tálba tesszük.
-
Tálalás előtt néhány perccel keverjük össze a marináddal, hogy a savtartalma ne marja, “főzze” meg a húst.
-
Finomra vágott hagymával, fokhagymával, csípőssel lehet ízesíteni, pirítóssal kínáljuk.