Baconbe göngyölt fűszeres szűzpecsenye
Tartalmas és ízletes fogás pulykamellből, kétféle sajttal és füstölt sonkával. Próbáld ki!
Elkészítés
-
A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, sózzuk, megszórjuk a Horváth Rozi fokhagymaborssal.
-
A sonkát és a sajtot vastagon felszeleteljük.
-
Egy tűzálló tálat kikenünk zsiradékkal. Ferdén, hogy egy kicsit az élén álljon, belerakjuk az első szelet hús. Háromnegyedig rádöntünk egy szelet Trappista sajtot, erre ugyanígy egy szelet sonkát, és végül egy szelet Cheddar sajtot. Ezt így folytatjuk, amíg el nem fogynak az alapanyagok. A végén úgy fog kinézni, mint az egymásra dőlt dominók. A tetejére paprikakrém cseppeket tehetünk.
-
Lefedjük, és közepes hőfokon puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük a fedőt, és pirosra sütjük.