Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Image thumbnail

Érdekességek

Itt hétről hétre megújuló érdekes cikkeket és praktikákat olvashatsz.
Látogass fel gyakran a friss tartalmakért!

Mindenki szereti az olyan hagyományos vasárnapi menüket, mint a húsleves, a rántott hús krumplipürével, a pörkölt nokedlivel, de néha érdemes egy picit újítani ezeken a jól bevált fogásokon. Akár az is elegendő lehet, ha az eddig megszokott tálalást gondoljuk újra.  A hazai és külföldi mesterszakácsok, gasztrobloggerek

Aki szokott főzni, az nyilván tudja, hogy a sütőtök sokoldalú alapanyag. Azon túl, hogy simán megsütve bármikor megédesít és átmelegít egy esős őszi estén, még számos lehetőséget tartogat. Összegyűjtöttünk néhány mennyei, és kicsit a megszokottól eltérőbb receptet, amikben ez a remek hozzávaló játssza a   

Az egyre hűvösebbé váló őszi időben többször kívánjuk a melengető fogásokat. A levesek, amelyek amúgy is a magyar konyha alapvető ételei, tökéletesen betöltik ezt a funkciót. Táplálnak és melegítenek is. A sokféle őszi alapanyagból pedig szinte minden nap készíthetünk valamilyen finomságot. Fűszerek közül érdemes gyömbért, szerecsendiót,

Finom, laktató, gyorsan készen van. Ez a tócsni, más néven krumplilepény. Az alaprecept reszelt burgonyából, lisztből, sóból áll, ma már leggyakrabban tojással készül, amit kevés zsiradékban sütjük ki. A tócsni azonban ennél sokkal többet tud. Lehet ízletes vacsora téli estéken egy forró tea mellé, vendégváró