Érdekességek

A 4 legszuperebb csirkepác, ha unod már a megszokott ízeket!

Sokan a grillezésnél simán sózzuk-borsozzuk az ételeket, majd a füstös ízzel, mint plusz motívum meg is elégszünk az étkezésnél. most összegyűjtöttem a 4 legkülönlegesebb pácot, amivel feldobhatjuk a grillpartit, illetve magunknak is csinálhatunk serpenyőben, vagy sütőzacskóban így csirkemellet!

Édes Chilis

Hozzávalók: 1tk Chilipaprika, 1ek méz, 100ml tejszín, 1tk őrölt rómaikömény

Fokhagymás Paradicsomos

Hozzávalók: 1tk Só, 1tk fokhagymapor, 200ml paradicsomlé, 1tk szárított bazsalikom, 1csapott tk tarkabors, fokhagyma szeletek

Rozmaringos Tejszínes

Hozzávalók: 2 szál Rozmaring, 2 csipet tengeri só, 100ml tejszín, 1tk feketebors

Mézes-Fokhagymás Bazsalikomos

Hozzávalók: 2ek Méz, 1 gerezd fokhagyma, 3 levél bazsalikom, 1tk szárított oregánó, őrölt szerecsendió

A hozzávalókat egy tálban elkeverjük, majd állni hagyjuk benne a csirkét egy éjszakán át. A zacskóból kivéve közvetlenül süthetjük is,  illetve ha sütőzacskóban pácoljuk, akkor már ebben mehet is a sütőbe, és csak azt kell kivárni, míg elkészül a finomság!

Vissza