Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Image thumbnail

Blog List

Ajánljuk sűrítés gyanánt sütéshez és főzéshez egyaránt. Friss ananászhoz, kivihez, fügéhez, papajához nem használható fel.

Nátrium-hidrogén-karbonát tartalom minimum: 99%Gyógyászati célra nem alkalmas. Összetevők: Nátrium-hidrogén-karbonát A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Befőzési tartósítószer, szalicil helyett használható, savanyúságok és befőttek tartósításához javasoljuk. 1 tasak 10 liter savanyúság vagy befőtt felöntőlevéhez elegendő. A tasak tartalmát 0,5 liter forró vízben oldja fel, ebből 0,5 dl oldat 1 liter felöntőléhez szükséges mennyiségű tartósítószert tartalmaz. A feloldott tartósítószer akár hetekig tárolható

A citromsav ideális gyümölcssaláták, befőttek, lekvárok, teák, limonádék ízesítésére. Segítségével megőrizhető a gyümölcsök íze és eredeti színe. Összetevők: Savanyúságot szabályzó anyag: citromsav. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Szuperélelmiszernek nevezzük azokat az alapanyagokat, amik vitamin-, nyomelem- és tápanyagtartalmuk révén kiérdemlik, hogy a legegészségesebbek közé soroljuk őket. Sok kiváló élelmiszer sajnos az elmúlt évek divatos, de tudománytalan táplálkozási nézeteinek esett áldozatul, sokan már a sajtok, a húsok, a kókuszolaj           

Gabonának nevezzük a lágyszárú növények ehető magjait, és sokszor a belőlük készített termékeket is így hívjuk. Az archeológusok szerint az ember mintegy százezer éve fogyasztja a gabonákat, azt is tudjuk, hogy a történelem nagy részében alapvetően ezekre támaszkodtunk alapélelmiszerként. A gabona akkor teljes kiőrlésű, ha tartalmazza

Magyarországon régen rendkívül gazdag volt a halállomány, számos édesvízi faj megtalálható volt a tavakban, folyókban, így az emberek asztalán is. Manapság jó, ha havonta egyszer fogyasztunk halat, ami igencsak elmarad a kívánatos mennyiségtől. Pedig rendkívül egészséges! Van olyan háztartás, ahol csak karácsonykor és egyéb különleges alkalmakkor

A húsvéti ételeket a világ minden keresztény országában úgy válogatta össze a hagyomány, hogy akár az összetevők, akár az étel formátuma vagy díszítése számos szimbólumot tartalmazzon. A jelképek utalhatnak az ébredő tavaszra, a termékenységre, az újjászületésre, de legtöbbször Krisztus szenvedéseivel, a feltámadással, örök élettel kapcsolatosak. A

Összetevők: bors (fekete, zöld, fehér), rózsabors. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.