Nátrium-hidrogén-karbonát tartalom minimum: 99%Gyógyászati célra nem alkalmas. Összetevők: Nátrium-hidrogén-karbonát A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
TovábbBefőzési tartósítószer, szalicil helyett használható, savanyúságok és befőttek tartósításához javasoljuk. 1 tasak 10 liter savanyúság vagy befőtt felöntőlevéhez elegendő. A tasak tartalmát 0,5 liter forró vízben oldja fel, ebből 0,5 dl oldat 1 liter felöntőléhez szükséges mennyiségű tartósítószert tartalmaz. A feloldott tartósítószer akár hetekig tárolható
TovábbA citromsav ideális gyümölcssaláták, befőttek, lekvárok, teák, limonádék ízesítésére. Segítségével megőrizhető a gyümölcsök íze és eredeti színe. Összetevők: Savanyúságot szabályzó anyag: citromsav. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
TovábbSzuperélelmiszernek nevezzük azokat az alapanyagokat, amik vitamin-, nyomelem- és tápanyagtartalmuk révén kiérdemlik, hogy a legegészségesebbek közé soroljuk őket. Sok kiváló élelmiszer sajnos az elmúlt évek divatos, de tudománytalan táplálkozási nézeteinek esett áldozatul, sokan már a sajtok, a húsok, a kókuszolaj
TovábbGabonának nevezzük a lágyszárú növények ehető magjait, és sokszor a belőlük készített termékeket is így hívjuk. Az archeológusok szerint az ember mintegy százezer éve fogyasztja a gabonákat, azt is tudjuk, hogy a történelem nagy részében alapvetően ezekre támaszkodtunk alapélelmiszerként. A gabona akkor teljes kiőrlésű, ha tartalmazza
TovábbMagyarországon régen rendkívül gazdag volt a halállomány, számos édesvízi faj megtalálható volt a tavakban, folyókban, így az emberek asztalán is. Manapság jó, ha havonta egyszer fogyasztunk halat, ami igencsak elmarad a kívánatos mennyiségtől. Pedig rendkívül egészséges! Van olyan háztartás, ahol csak karácsonykor és egyéb különleges alkalmakkor
TovábbA húsvéti ételeket a világ minden keresztény országában úgy válogatta össze a hagyomány, hogy akár az összetevők, akár az étel formátuma vagy díszítése számos szimbólumot tartalmazzon. A jelképek utalhatnak az ébredő tavaszra, a termékenységre, az újjászületésre, de legtöbbször Krisztus szenvedéseivel, a feltámadással, örök élettel kapcsolatosak. A
TovábbEgyre fogynak a hetek a tél legnagyobb ünnepéig, így a háziasszonyok már kezdik törni a fejüket azon, hogy ebben az évben milyen süteményekkel örvendeztessék meg a családot karácsonykor. Köztudott, hogy minden keresztény országnak meg van a maga jellegzetes karácsonyi menüje, amely levesekből, különféle húsételekből és
TovábbÖsszetevők: bors (fekete, zöld, fehér), rózsabors. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tovább