Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Image thumbnail

Blog List

Hagyjuk most a chiapudingot. Nem akarunk a csicsókakrémlevesről beszélni. Vegán zöld smoothie-t sem kérünk. Azok figyeljenek, akik a megszokott ételeiket szeretnék egészségesebben elkészíteni. Nekik hoztunk 5 tippet, hogy a szokásos menük ne csak egészségesebbek, de finomabbak is legyenek. 1. A lisztet nem kell elhagyni, de gondoljunk

Finom, laktató, gyorsan készen van. Ez a tócsni, más néven krumplilepény. Az alaprecept reszelt burgonyából, lisztből, sóból áll, ma már leggyakrabban tojással készül, amit kevés zsiradékban sütjük ki. A tócsni azonban ennél sokkal többet tud. Lehet ízletes vacsora téli estéken egy forró tea mellé, vendégváró

Az egyre hűvösebbé váló őszi időben többször kívánjuk a melengető fogásokat. A levesek, amelyek amúgy is a magyar konyha alapvető ételei, tökéletesen betöltik ezt a funkciót. Táplálnak és melegítenek is. A sokféle őszi alapanyagból pedig szinte minden nap készíthetünk valamilyen finomságot. Fűszerek közül érdemes gyömbért, szerecsendiót,

Mindenki szereti az olyan hagyományos vasárnapi menüket, mint a húsleves, a rántott hús krumplipürével, a pörkölt nokedlivel, de néha érdemes egy picit újítani ezeken a jól bevált fogásokon. Akár az is elegendő lehet, ha az eddig megszokott tálalást gondoljuk újra.  A hazai és külföldi mesterszakácsok, gasztrobloggerek

Remek nyári kikapcsolódás lehet a strandolás az egész családnak. A nagy vidámságban hamar megéhezik a család… Ha nem szeretnénk minden alkalommal drága kulináris élményekbe bocsátkozni, és biztosra szeretnénk menni, akkor remek megoldás lehet az előre elkészített, otthonról hozott étel. Erre hoztunk most nektek pár tippet