Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Baconbe göngyölt fűszeres szűzpecsenye

90-120 perc Nehézségi szint: Középhaladóknak

Tartalmas és ízletes fogás pulykamellből, kétféle sajttal és füstölt sonkával. Próbáld ki!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, sózzuk, megszórjuk a Horváth Rozi fokhagymaborssal.

  2. A sonkát és a sajtot vastagon felszeleteljük.

  3. Egy tűzálló tálat kikenünk zsiradékkal. Ferdén, hogy egy kicsit az élén álljon, belerakjuk az első szelet hús. Háromnegyedig rádöntünk egy szelet Trappista sajtot, erre ugyanígy egy szelet sonkát, és végül egy szelet Cheddar sajtot. Ezt így folytatjuk, amíg el nem fogynak az alapanyagok. A végén úgy fog kinézni, mint az egymásra dőlt dominók. A tetejére paprikakrém cseppeket tehetünk.

  4. Lefedjük, és közepes hőfokon puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük a fedőt, és pirosra sütjük.