Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Reteksaláta

5-10 perc Nehézségi szint: Lelkes kezdőknek

Dobd fel a napod ezzel a könnyű tavaszi salátarecepttel!

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A retkeket megtisztítjuk, meghámozzuk és falatnyi darabokra vágjuk.

  2. A görög joghurtot, sót és az olívaolajat összekeverjük, ráöntjük a retkekre és hozzáforgatjuk a kisebb darabokra tört kecskesajtot (a képen szenes kecskesajt).

  3. Azonnal, frissen tálaljuk, mert néhány óra állás után a só kivonja a vizet a retekből, amitől híg, leveses lesz a saláta. Adhatjuk húsokhoz, halakhoz köretként, vagy akár önmagában is ehetjük, nagyon jó tavaszi frissítő.