Újragondolt hagyományok és minőségi fűszerek széles és izgalmas választéka.

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Karamellizált hagymás csirkemájkrém

20 perc Nehézségi szint: Középhaladóknak

Krémes, fűszeres, karakteres. A karamellizált hagyma édessége, a sült fokhagyma mélysége és a Horváth Rozi Májas ételek fűszerkeverék harmóniája különlegessé teszi ezt a májkrémet. Pirítóssal vagy savanyított zöldségekkel tálalva igazi ínyencség.

Hozzávalók főre:

Elkészítés

  1. A hozzávalókat – a vaj kivételével – tegyük turmixgépbe. A májat vágjuk kisebb darabokra, a fűszerekkel és ízesítőkkel pedig bánjunk csínján, elsőre inkább kevesebbet használjunk.

  2. Kezdjük el pürésíteni, és fokozatosan adagoljuk hozzá az vajat. Közben kóstoljuk és ízesítsük tovább.

  3. Turmixoljuk selymesre, majd tegyük hűtőbe egy éjszakára.

  4. Pirítóssal, friss vagy savanyított zöldségekkel, akár gyümölcsökkel, például savanyított szilvával, vékonyra szeletelt lilahagymával tálaljuk.